+46763-17 86 28 allbyggmark@gmail.com

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Söder om Mora, vid Kättbosjön

Boende för många, i hjärtat av Dalarna såsom vi ser det! 2 plans hus med många sovplatser, oavsett om ni är en stor familj, 2 familjer eller ett stort gäng. Söker ni lugn & ro i naturskönt område, eller vill ni ha nära till de välkända platserna i Dalarna och aktiviteterna, är det här rätt plats!

Vi erbjuder ett 2 våningshus, mitt i idyllen Kättbo. Huset ligger nära, ca 200 meter, till Kättbosjön, där det finns fiske och badmöjligheter samt tillgång till båt eller kanot som ingår vid hyra! (fiskekort krävs) Avskildhet, men ändå med grannar både semesterboende & permanenta boende. Skogen med vandrings-leder och bär finns i anslutning till tomten.

På nedre plan finns fullt utrustat kök, spis & ugn, skafferi, kyl & frys samt stort matbord. Vidare finns vardagsrum med bäddsoffa och tv, och självklart många sittplatser! Stor hall, WC med dusch, samt sovrum med dubbelsäng.

Plan 2 har ett ”allrum” med hörnsoffa och en dubbelsäng, enklare kök med litet kylskåp och handfat samt en bäddsoffa. Därtill finns liten ”hall-smatt” med 2 sits-soffa för ev avkoppling i form av läsning. Längst in finns ett sov rum med dubbelsäng samt en enkelsäng. Möjlighet till sovplats finns även i katt-vinden, då där tidigare stod 2 sängar.

Källarplan är i dagsläget o-inrett, finns dock enkel WC och värmekälla i form av bak/pizzaugn. Där har vi bord & stolar då vi brukar baka pizza i ugnen. Mycket gott & trevligt! Pizza spade finns självklart på plats!

Övriga frågor eller önskemål? Kontakta oss!

Avstånd Gesunda 2,7, Mora 3,2, Vansbro 4,1, Malung 3,8, Orsa 4,7, Leksand med Sommarland & Tomteland 6,7, Rättvik 6,9, Sälen 7,3 (samtliga avstånd i mil)

Under 2017 kommer vi påbörja bygget av en grillkåta vilken innehåller stor grillplats samt bastu.

Se gärna vår Facebooksida, ”Semesterboende Kättbo, Dalarna” för mer bilder & info!

Varmt Välkomna!

(öppnas i ny flik)

Vid intresse kontakta oss via formuläret eller via nedanstående uppgifter.

Telefon: +46738211126

9 + 9 =

Söder om Mora, vid Kättbosjön

Top