+46763-17 86 28 allbyggmark@gmail.com

VÅRA TJÄNSTER

ENTREPRENAD

FINSNICKERI

Entreprenad

Vi utför samtliga grundarbeten vid ditt husbygge. Vi gräver, gjuter och fraktar. Vårt fokus och vår specialité är att anlägga marken efter dina behov men utför även byggnation av stenmurar, stengångar… ja, stensättning i alla dess utföranden, från en robust grund till estetisk natursten. Vi hjälper även till att designa tomten utifrån dina önskemål med rabatter, vattenfall och dammar.

Under vinterhalvåret håller vi vägarna fria från snö med våra fyra stycken kompaktlastare. utöver dessa innehar vi en Kubota 3,5 ton, två Kubota 9 ton och en Volvo 16 ton.

Välkommen att kontakta oss angående dina projekt!

Kontakt

Finsnickeri

Med 25 års erfarenhet inom snickeri hjälper vi gärna till med dina projekt. Vi utför nyproduktion av hus, garage, bastu, friggebod, grillstugor och tillbyggnad av befintlig fastighet. Med ArticWood AB som leverantör hjälper vi dig med att förverkliga din dröm om en bastu eller grillstuga på tomten.

Utöver fastigheter har vi även utfört specialuppdrag i form av ombyggnation/renovering av båtar och husbil för både kund och försäkringsbolags räkning. Dessutom specialdesign av större garderob.

Alla projektidéer är välkomna. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Kontakt

Fastigheter

Allbygg & Entreprenad innehar även fastigheter för uthyrning. Främst för dig som vill spendera en period av din semester i hjärtat av Dalarna i någon av våra mysiga stugor men även långtidshyra i Östergötland.

Våra fastigheter

Offertförfrågan och kontakt

Kontakta oss
Top